Social Media Facts 2012

social media facts 2012
Social Media Facts 2012

In 2012 speelt Social Media wederom een grotere rol dan de jaren ervoor. Het waren de eerste “social” olympische spelen, tijdens de verkiezingen kon je op Facebook niet om de politici heen en Project X Haren zorgde voor grote opschudding.  Al deze zaken vragen om een Social Media Facts 2012 infographic. Hoeveel vrienden hebben mensen gemiddeld op Facebook, wat is het meest gedraaide nummer op Youtube? Dit en nog veel meer zie je in de Social Media Facts 2012 infographic.De meest opmerkelijke Facebook Feiten 2012?

  • 25% van de mensen maakt het niet uit wat er gebeurt met hun privacy op Facebook,
  • Er worden meer links op Facebook gedeeld over sex dan over welk ander onderwerp dan ook.
  • 350 miljoen mensen lijden aan enige vorm van Facebook verslaving.
  • Gemiddeld heeft een persoon 130 facebook vrienden.
  • 85% van de vrouwen ergert zich aan haar facebook vrienden.

Social Media Facts 2012