Facebook bericht verwijderen

facebook bericht verwijderenJe wilt een Facebook bericht verwijderen, maar je weet niet hoe je dat moet doen? Geen probleem. Wij leggen je eenvoudig uit hoe je een Facebook bericht van jezelf of van anderen kunt verwijderen.

 

 

 

Facebook bericht van iemand anders verwijderen

Het verwijderen van een facebook bericht dat door iemand anders is gepost is niet helemaal mogelijk. Je kunt echter wel een bericht verbergen of markeren als spam. Volg de volgende stappen voor het verbergen dan wel markeren van een bericht als spam.
facebook bericht verwijderen

Stap 1 Facebook bericht verbergen

Klik rechtsboven in de hoek op het pijltje naar beneden. In het menu kies je voor “Verbergen” wanneer je het bericht niet meer wilt zien.
 


facebook berichten verbergen

Stap 2 Facebook bericht verbergen

Je kunt nu eventueel kiezen wat je voortaan  nog van je Facebook vriend wilt zien.  Ga voor meer informatie over het verbergen van posts van vrienden naar het aanpassen van je nieuwsoverzicht.
 
 
 

Eigen Facebook bericht verwijderen

Je eigen Facebook bericht verwijderen is gelukkig een stuk makkelijker dan een Facebook bericht van iemand anders verwijderen. Dus mocht je “per ongeluk” een liefdes verklaring hebben gedaan aan je buurvrouw of de buschauffeur dan kun je deze nog snel verwijderen.

Facebook Bericht Verwijderen

 

Stap 1 Facebook bericht verwijderen

Ga eerst naar je startpagina (rechtsboven naast je naam). Klik dan rechtsboven in je bericht op het potloodje en kies voor Verwijderen…

Stap 2 Facebook bericht verwijderen

Bevestig dat je het bericht echt wilt verwijderen en je bent er voor altijd vanaf.