Facebook Foto Verwijderen

Gaat het verwijderen van een Facebook tag je niet ver genoeg en wil je een foto helemaal van Facebook verwijderen? Dat kan, een facebook foto verwijderen is vrij gemakkelijk als je de foto zelf hebt geüpload. Heb je de foto niet zelf geüpload dan wordt het al een stuk lastiger, maar niet onmogelijk.

Een Facebook foto verwijderen

Een vriendin van je heeft een dronkenfoto van je op facebook gezet, of je wilt niet meer dat mensen de foto van jou en je ex zien. In het eerste geval kun je aan je vriendin natuurlijk vragen of ze de facebook foto wilt verwijderen. Mocht je geen direct contact met degene hebben die de foto heeft geplaatst dan moet je de volgende stappen ondernemen.Stap 1: Log eerst in op je Facebook pagina en ga naar het onderdeel Foto’s.

Stap 2: Selecteer de foto die je wilt verwijderen en ga naar opties.

Stap 3: Klik op tag/rapporteren verwijderen.

Stap 4: Selecteer een van de redenen waarom je de foto wilt verwijderen.

De enige mogelijkheid om facebook de foto te laten verwijderen is door aan te geven dat je niet zelf op de foto staat, maar dat het om een plaatje gaat die tegen de richtlijnen van Facebook in gaat. Is dit niet het geval dan kun je de persoon die de foto heeft gemaakt vragen deze te verwijderen. Dit staat beschreven in stap 5.

facebook tag verwijderen

 

Stap 5: Vraag de maker van de foto of deze de foto wilt verwijderen.

facebook foto verwijderen

facebook foto verwijderen bericht