Terug bij je ex via Facebook

ex terug via facebookNa de zomervakantie stijgt het aantal scheidingsaanvragen jaarlijks met 33%. Ook bij de verschillende relatietherapie praktijken loopt het jaarlijks storm in september. Het is een opvallende seizoenstrend die zich herhaald in januari na de feestmaandstress.

De vakantie wordt vaak aangegrepen door stelletjes om een relatie te redden door een verre reis te maken. Maar in plaats van een relatie-redder is het vaker een relatie-killer. Doordat je na een drukke periode van werk of studie ineens 2 of 3 weken 24 uur per dag bij elkaar bent geef je elkaar niet voldoende de ruimte om eerst zelf tot rust te komen. Hierdoor escaleren opgebouwde irritaties en frustraties in plaats van dat je dichter tot elkaar komt.  Hét momentum om je relatie te verbeteren zorgt dan voor het tegenovergestelde.

Tips om dit te voorkomen zijn:

1. Geef elkaar de ruimte tijdens de vakantie. Ga af en toe even alleen een rondje wandelen, of trek je even terug met een boek. Dit geeft je rust.

2. Zorg dat je een paar vrije dagen voor je vakantie hebt waarin je dingen voor jezelf kunt doen. Hierdoor ben je beter uitgerust wanneer je op vakantie gaat.

3. Spreek je verwachtingen over de vakantie naar elkaar uit. Zo weet je allebei wat de ander verwacht en krijg je geen verwijten achteraf.

 
Terug bij je ex via FacebookIs jouw relatie gestrand de afgelopen weken dan zijn er ook andere opties. Zo is er een zelfhulpboek dat je helpt je ex terug te krijgen via Facebook. De tips van het boek, dat werkt met een 60 dagen garantie, is er vooral op gericht om je ex en haar omgeving precies te laten zien waarom jij wél de juiste (veranderde) persoon bent. Het voordeel van Facebook en andere Social Media is dat je niet direct communiceert en je zelf kiest wat je wel en niet post.

 

5 tips uit het boek “Terug bij je ex via Facebook” zijn:

1.  Zorg voor de juiste profiel en omslagfoto.

2. Zorg dat je niet té actief bent op Facebook.

3. Zorg dat je nieuwe vrienden maakt.

4. Wees geduldig, je relatie terugwinnen gaat niet over een dag ijs.

 

Speciaal voor de lezers van Facebook Verwijderen  is het boek “Terug bij je ex via Facebook” te koop van € 69 voor € 39.